kontakt@rightpower.sk +421 902 111 133 - Magyarul is kommunikálunk
hu
sk
cs
Háztartások Vállalatok és szervezetek

Gáz

A zöld áram mellett a RIGHT POWER földgázellátást is kínál, amelynek minimális kihatással van a környezetre. A földgáz elégetése az összes fosszilis tüzelőanyag közül a legkisebb szén-dioxid-arányt eredményezi. Csatlakozzon azokhoz az elégedett ügyfelekhez, akik a piacon a legjobb áron vásárolják a gázt.

Szeretnék ajánlatot kérni
shape

Gáz garanciával

najnizsia-cena-green

A magyar piacon a legalacsonyabb gázellátási ár

garancia

Garantáljuk a megbízható gáz- és áramellátást

celoslovenska-dostupnost

Országosan elérhetőek vagyunk

shape

Miért a RIGHT POWER gáz?

title
A magyar piacon a legalacsonyabb gázellátási ár

A RIGHT POWER segítségével akár 33 eurót is megtakaríthat évente a magyar domináns gázszolgáltatóhoz képest.

title
Garantált ár rejtett díjak nélkül

A RIGHT POWER-től csak tisztességes ajánlatot kap, átlátható feltételekkel. Nincs kellemetlen meglepetés kiszámíthatatlan díjak formájában.

title
15 éves múltal rendelkező beszállító

15 éve szállítunk zöld energiát több száz elégedett háztartásnak, vállalatnak és önkormányzatnak Szlovákiában és Csehországban. Mi vagyunk a vezetők az európai energiapiacon.

title
Megújuló forrásokból származó energiát használunk

A RIGHT POWER-nél úgy gondoljuk, hogy a zöld energia kulcsfontosságú az éghajlati válság leküzdésében, a bolygó szennyezésének megállításában és a fenntartható jövő érdekében.

title
Minden új háztartás után fát ültetünk.

Minden új háztartás után, amely úgy dönt, hogy a mi zöld energiánkat fogja vásárolni, kiültetönk egy fát. Legutóbb tucatnyi új fenyőt ültettünk egy olyan helyre, amely a szívünkhöz közel áll - a Valčianska-völgyben.

About

RIGHT POWER gázt szeretnék

Az űrlap elküldése után elkészítünk egy nem kötelező erejű árajánlatot, amely pontosan az Ön háztartásának igényeihez igazodik. A RIGHT POWER ügyfélszolgálat hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Szeretnék ajánlatot kérni
shape

Miből áll össze a gáz ára?

A gázfizetése hozzánk érkezik, és annak jelentős részét más szervezeteknek fizetjük ki.

A gázelosztás jelenleg a háztartások számláin látott végső ár körülbelül egyharmadát (34%) teszi ki. A gázellátás költsége és a beszállítók ésszerű nyeresége a végső ár körülbelül 6% -át teszi ki, a gázszállítás költsége pedig a végső ár körülbelül 5% -ának felel meg.

shape

A RIGHT POWER-nél már 15 éve biztosítjuk ügyfeleink számára a legolcsóbb zöld energiát megújuló forrásokból, és ezért Önökkel együtt szeretnék ünnepelni! Ebből az alkalomból 15 háztartást sorsolunk ki, amelyek INGYEN kapják a VILLAMOS ENERGIÁT EGY ÉVEN KERESZTÜL.

Vegyen részt a versenyen trpaslik-petardy

15 éve RIGHT POWER

confetti